antradienis

2. Laiškų neskaitau, telefonu neatsiliepiu, sms ignoruoju

Kaip jau matėte, gavau atsakymą, kad be jokių kliūčių „galime susitikti ir apie tai pakalbėti“. Dar tą pačią dieną pasiūlau susibėgti (kad ir vakare), bet tai buvo pirmas signalas į kurį niekas nereagavo.

Galbūt žmogus užimtas, galbūt per vėlai pamatė, pagaliau, gal mail‘as nenukeliavo? Kas gali žinoti? Tad nedarau skubių išvadų ir kitą dieną, prie pusryčių arbatos puodelio, suraitau naują laišką:

Kelias dienas niekas neatrašo. Atmintis išduoda, kad pirmojo laiško paraše užfiksuotas oponento telefono numeris. Skambinu. Po kelių ignoravimų ragelis pakeliamas. Edgaras Stanišauskas pasiūlo paskambinti po savaitgalio (pirmadienį) ir susitarti detaliau. Savaime aišku, pirmadienį ragelio niekas nekelia, tad naudoju kitą priemonę – sms žinutę.



Reakcijos nulis. Skambučiai nekeliami, sms ignoruojami. Ok, grįžtam prie laiškų. Keista, bet vos išsiuntus iškart gaunu abstraktų atsakymą, po kurio mano pašnekovas vėlei dingsta.


Tikriausiai tai buvo lūžio taškas, kuomet sukilo azartas. Vėlei galybė skambučių ir... „ou jė“. „Fluxus Ministerijos“ šefas atsako, kitai dienai sutariam susitikimą ir ledai rodos pajudėjo...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą